TACKSAM

Är väldigt tacksam över hur fina hästar det står i mitt stall just nu, ska jag vara helt ärlig tänkte jag för mig själv: Jag får aldrig tappa motivationen att hela tiden vilja bli en bättre ryttare när Biggles åkte. Biggles var och är magisk, tänker tillbaka på alla fantastiska minnen jag har med honom med en otroligt tacksamhet. Tänkte lite för mig själv att  nu blir det tomt på tävlingsfronten för de hästar som är i stallet behöver få mer tid. Men det känns riktigt bra inför årets tävlingar.

Mars och november månad är de värsta månaderna att ha hästar, det är tungt, mörkt och lerigt, men ärligt talat, motivationen är i ett rus just nu, hästarna gör mig så glad och de utvecklas hela tiden, både de yngre och de andra, tack Dokki att du gör steget ifrån YR till U25 så pass bra, även om vi fortfarande lär oss bli ett GP ekipage så vet jag att vi kommer lyckas, det här året är träning på tävling, men sen satsar vi stenhårt mot de internationella banorna igen och Dokki wow vilken kraft och power han kan ge mig när allt stämmer. Känns som Dokki förstår att han är nummer 1 i stallet nu, han gör det med en ära!

Dokki och Lazzie hade vilodag idag efter två dagars träning på Ågesta för Kristian. Hatti har vi filmat till ridsportens_innovationer instagram där jag ska ge ett ridtips. 

Unghästarna ska vila snart, men det är så rackarns roligt att rida dom alla så jag har inte bestämt mig för när det är dags. Lyxproblem! DE alla ska få 10 dagars vila helt ifrån ridningen i olika omgångar går de på vila två och två. När jag har såhär många hästar att rida är det bättre att dela upp vilan än att ställa av allihopa.

Tack till Bea som varit i stallet hela dagen, du är en stjärna även du! Och Klara är fortfarande här och stannar till på fredag 😀 KUL!

1 Kommentar

  1. Bea den 10 mar 2019 13:21 kl 13:21

    Tack själv för fantastiska dagar i stallet med det bästa teamet!!!

Kommentera