Tacksam över tryggheten

Att få åka iväg och tävla med den erfarna gentlemannen Dokki är verkligen en trygghet. Vi känner varandra utan och innan efter flera år tillsammans på banan nu.

Även om vi inte är helt i toppform ännu då det inte är nu vi ska vara som bäst så kändes det ändå tryggt att lasta på honom på lastbilen. Det är just det som är hans och min säkerhet just nu, vi kan det här och har råd att inte vara i bästa form när vi åker iväg pga erfarenhet tillsammans. En äldre herre med mästerskap mot sommaren så har vi en tydlig träning och tävlingsplan för att kunna formtoppa oss förhoppningvis när det är de viktigaste tävlingarna.

Jag har i flera år tävlat Biggles och Dokki, jag är obeskrivligt tacksam för dessa hästar och deras ägare, ni har lärt mig så mycket. Jag är väldigt imponerad över er ryttare som utbildat era egna hästar hela vägen, för det är svårt även på rutinerade hästar att kunna göra alla svåra rörelser som kommer så tajt inpå varandra.

Igår tog vi vår 13e seger i kval/finaler för Lövsta future challange. 69.6% i Int II efter lite spänning i travdelen men väldigt bra känslan mellan missarna. Galoppen kändes väldigt okomplicerad. Häftigt och lite smått overkligt att fått på segertäcket så många gånger! Tack igen Lövsta för att ni gör så mycket genom denna serie och lyfter svensk ridsport!

3 Kommentarer

 1. Jennifer den 21 mar 2022 17:56 kl 17:56

  Jag kan inte låta bli att fundera på – vad gör du med alla segertäcken? Du måste ju ha drivor av dem!

  • Lina Dolk den 21 mar 2022 19:58 kl 19:58

   Haha ja det finns många. Jag har gett bort väldigt mycket täcken genom åren 🙂 2. Karin den 22 jun 2022 01:57 kl 01:57

  Det här är en mycket glädjefylld dag i mitt liv på grund av den hjälp som doktor WEALTHY gav mig genom att hjälpa mig att få tillbaka mitt ex med hans kraftfulla besvärjelse, och det graviditetsarbete han gjorde jag är så tacksam mot honom. Tack så mycket Dr WEALTHY för bra jobb du har gjort. Nu kan jag djärvt säga att jag har blivit kallad tillbaka till min arbetsplats, min dotter är hemma och jag testades gravid i morse efter den medicinska texten som jag gick igenom i morse på min arbetsplats. Var senast gravid sedan 14 år tillbaka och är nu positiv testad. Jag vill använda detta medium för att säga tack så mycket och jag kommer personligen att säga uppskattning till dig. Du kan maila honom och han kan göra mer för dig också eftersom jag vet att det finns människor som behöver hans hjälp som jag. Hans e-postadress är (wealthylovespell@gmail.com) Hans cell: +2348105150446 Du är så mäktig. Det här är för riktiga människor i nöd. TACK DR RIG.

Kommentera