Det kommer lätta

Ser fram emot tävlingarna i helgen, Laxen Hatti och Lazzie, vilken trio att få äran att tävla!

Idag ska jag träna här hemma med hästarna, ha telefonmöte med ett samarbete jag gör. Visa en b-ponnyn Ove som är till salu, han står inte hos mig då jag är för tung att rida hela tiden, men kan hoppa upp kortare stunder för att hjälpa. Han är underbar, var min egna stjärna för många år sedan. Köptes ifrån Norrland osedd av Elin och kom med en lastbil med kor 😂 Kan ju inte bli annat än bra av en sådan ponny!

Jag har även fått en sponsring som kommer gynnna årer 2020. Jag är så lättad och tacksam över det så kan inte beskriva det hela med ord. Då stipendiet av Ajax jag fick var fram till denna sommar är jag otroligt lättad över denna sponsring ”som tar över” som börjar nästa år.

Och redan i höst kommer jag börjar med att vara ledig 1 dag i månaden, vi har löst det och jag ser fram emot det. Det är Bea som har tagit på sig mitt pass den dagen ❤️

Förra helgen när jag red 05:20 två hästar innan vi skulle iväg på tävling

Kommentera