Tack Kristian

Eftersom jag fortfarande har ont i ryggen så var Kristian snäll och tränade Dokki igår, och jag red Justin. Ryggen påverkar såklart ridningen en hel del så därför var det väldigt bra att Kristian kunde träna Dokki, jag står i lite halvsits ibland för att det är känns bäst för ryggen. Dock svårt att göra bra övergångar mellan piaff/passage i den positionen hehe. Passar därför bäst att rida unghästar just dessa dagar, men det känns lite bättre för varje dag så snart är jag tillbaka i rätt form igen.

Väldigt nyttigt att se Kristian träna Dokki, de känner varandra väldigt bra såklart eftersom Kristian tränade honom innan mig. Bra att checka av fall jag som ryttare har läget under kontroll och har Dokki lösgjord och bra framför skänkeln, lätt att bli lite bekväm och hemmablind med de allra sista detaljerna. Kristian var nöjd med honom vilket gjorde mig och Dokki också glada!

Jag red Justin, vi gör väldigt mycket basic nu, kontroll på varje travsteg, leker med ställningen och att jag hela tiden ska ge Justin nytt uppdrag innan han hittar på bus. Gick riktigt bra igår!

2 Kommentarer

  1. Alexandra den 30 mar 2021 16:31 kl 16:31

    Heja dig Lina! Hoppas ryggen snart är back to basic så att du kan rida som vanligt. ✨ Kul att det går framåt för dig och Justin. 👏🏻 Beundrar dig för ditt tålamod och ärliga sätt att visa upp hela er utveckling som ni gör tilllsammans som ekipage. ☺️

    1
  2. Alexandra den 31 mar 2021 08:12 kl 08:12

    Så bra att ni är ett så grymt team! Kul att det går bättre med Justin, och krya på dig med ryggen! 🙂

Kommentera