Tack bästa gänget!

Är så glad över tjejerna i stallet, jag kommer hem efter flera dagar borta och stallet är som jag vill ha det och hästarna mår kalas och har tränat är efter min planering på dom. Tack!! ❤️

Imorse började Moa och Linda redan 06, utsläpp och börja mocka stallet, Elin hade även kommit ner och hjälpt till att få det klart innan 08 då tandläkaren skulle komma då. Sedan visade det sig att det blivit någon missförstånd så tandläkaren kom inte förrän 10:15, hehe och där hade de börjat tidigare och verkligen jobbat på ordentligt. Men ingen större skada skedd mer än ordentlig fart på morgonen haha. Jag själv kom hem efter lunch ifrån Göteborg.

Eftersom tandläkaren var här så behövde hästar tränas innan undersökningen, så två hästar reda ut på morgonen, en longerades och Moa red sin egna också då även Fiffi fick vara med på träffen med tandläkaren (vi använder Mälarkliniken) , jag hoppade upp och började rida direkt jag landande hemma. Vi låter alla hästar vara utan bett dagen efter besöket för att vila munnen ordentligt (längre om tandläkaren säger till) så imorgon blir det löshoppning och hagfix som står på agendan.

Denna bild skickade Elin igår, Hatti har fått nya hagkompisar eftersom Lazzie åker denna vecka. Vi vill som alltid om det går låta hästar gå tillsammans, det mår dom bäst av.

2 Kommentarer

 1. linn den 3 nov 2020 15:35 kl 15:35

  törs du låta dina häster gå med ek i hagen just så här års?? de är väldigt giftiga.
  även fast ekollona har en bi smak kan de få smak för de o äta galet mycket
  varit många fall just i år ,,trots att hästar gått i dessa hagar i över 20år ..räcker med ett giftit ekollon så kan de dö
  mvh Linn

 2. Carin den 5 nov 2020 22:29 kl 22:29

  Härligt att se hästarna ha hagkompisar i stora gräshagar!

Kommentera