Svullen

Idag när jag tog in Justin ifrån hans nattetid i hagen för att rida honom så ser jag att han har två sår på insidan av ett ben och är även lite svullen. Han är lite öm när jag känner igenom honom och antingen så har han sparkat till sig själv på något vis, eller hoppat över någon sten/gren som gett han såren.

Det gick såklart inte att träna honom, utan på med kylskydd och en ordentligt rykt. Så det ser ju inte alltför lovande ut inför att han ska kunna följa med till Flyinge på torsdag. Jag har fortfarande hoppet att det snabbt slutar göra ont, men nja han kommer nog få stanna hemma.

Jag har ju skrivit förut att Elin blivit mer positiv inställd till det mesta efter hennes barn kom, ” vilken tur att det inte var Dokki!” Eftersom Dokki ska tävla SM hade det såklart varit värre än att Justin ev får stanna hemma ifrån att miljöträna.

Hatti och Sune blir piggare för varje dag att hålla dom skötsamma in/ut ifrån deras sjukhagar. Det verkligen lyser bus och alldeles för mycket överskottsenergi om dom. Idag blåste det även mycket så man fick hålla tungan rätt i munnen och vara tydlig i sitt ledarskap.

2 Kommentarer

  1. Fia den 19 aug 2021 06:53 kl 06:53

    Hur mår Justin? ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

    • Lina Dolk den 19 aug 2021 19:13 kl 19:13

      Fortfarande svullen så han vilar ännu, lär vara en pigg Justin jag hoppar upp på när han är redo 😅Kommentera