Superkänsla

Fina fina Dokki var så fin idag! Från den stund jag kortade tygeln till att vi red till sista halt. Vi red U25 GPn och jag tycker det programmet passar oss bättre än Inter2, även om det är svårare så får jag bättre flyt.

Domaren blåste av mig mitt i programmet, hann tänka ”shit, ska jag inte hit har jag ingen aning vart jag ska” haha men hon ropade sen att hon gjort bort sig och jag kunde lägga en volt och fortsätta. Vi får protokollet imorgon, så spänd på att se vad det står. Fick väldigt fina ord av Magnus Ringmark direkt efter ritten, så kul, så nöjd och Dokki var nog lika glad han efteråt. Kändes som det iallafall. Kändes också kul att han knappt var svettig eller de minsta andfådd efter ett Grand Prix program visar också att han är i toppform även på den fronten.

Nöjda och glada!

Jag och mamma åkte in till Malmö ikväll och åt middag vid hamnen. Super utsikt men dålig mat och otrevlig personal. Men men, kul att få lite kvalitets tid med mamma, det var länge sen.

Förrätten var åtminstone god, svårt att misslyckas med mozzarella och tomater dock 😂

Imorgon ska vi träna för Liane innan vi rullar hemåt igen. För er som är sugna på lite film så finns det på min Instagram.

Också mysigt med kvalitetstid med Dokki

1 Kommentar

  1. Sara den 14 jul 2020 08:26 kl 08:26

    Synd ni hamnade på en dålig restaurang. Det finns så många bra i Malmö. Testa Bastard nästa gång!

Kommentera