Superhästen

Måste slänga in ännu ett inlägg och hylla Dokkis fina resultat han har gjort i år. Grattis Bo & Anna till er fina häst som har levererat hela året ❤️

En ära att få rida på en sådan stabil häst som levererar gång på gång. Även om vi har en sämre dag där känslan inte riktigt är där vi brukar vara så håller vi en hög nivå.

Ett år där vi fått rida både SM, NM, och EM och tagit medaljer ifrån samtidiga mästerskap = nyper mig i armen!
Samt ridit finalerna hos både Dressage Power och Lövsta future challange. Jag har lärt mig mycket om att kunna hålla hög nivå samt att matcha in lagom med träning/tävling för en äldre häst. Biggles lärde mig otroligt mycket om just det upplägget och nu kan jag med mer erfarenhet våga lita på mitt upplägg jag har även på Dokki.

Självklart är jag väldigt tacksam för ett skonsamt år gällande skador på honom i år, de andra hästarna tog den biten istället 😅 för visst kan vi ryttare förebygga skador med bra vet, hovslagare , tränare , underlag, Equiterapeut och skötsel, men ibland räcker inte det. utan ibland har man bara ett skitår rent utsagt. Denna gång hade Dokki alla oddsen på sin sida.

3 Kommentarer

 1. Cornelia den 2 dec 2021 19:36 kl 19:36

  Fantastiskt år ni har haft! Hur många år har du ridit Dokki nu?

 2. Elise den 2 dec 2021 20:22 kl 20:22

  Såg i ett tidigare inlägg att du har höautomater i boxarna? Fungerar det bra? Underlättar det stalljobbet? Vi funderar på att skaffa det för att automatisera lite fodringar.

  • Lina Dolk den 5 dec 2021 06:15 kl 06:15

   Hej! Vi är nöjda med dom, har inställt på 05 och 22. Våra hästar lärde sig att öppna låsningen så vi fick byta. Smarta hästar här hemma hahaKommentera