Riktigt superpass med hästarna idag när vi var iväg och tränade för Kristian, så glad! Tänk vilken extra energi det ger att få till riktigt bra träningspass. Lazzie och Dokki gjorde min fredag!

Moa har haft lov och har hjälpt mig i stallet några dagar på lovet, väldigt tacksamt! December gick ju ändå riktigt bra trots allt, Elin Bea och Moa har varit de som gjort att allting rullat på. TACK!

På söndag- måndag kommer första provjobbaren jag har haft kontakt med efter min ansökan om dressyrelev, sedan kommer en till i slutet av veckan. Har så otroligt mycket gensvar på ”annonsen” så har inte ens kunnat öppnat alla ännu.

På onsdag börjar en tjej som ska göra praktik här 5 dagar i veckan till sommaren. Planen är att vi ska vara tre i stallet med mig så det blir toppen när alla har landat och kommit in ordentligt. Hoppas på ett riktigt bra flyt i stallet och att vi kommer ha fina hästar i träning.
Har suttit och löst medlemsskap för Ågesta Ridklubb, licenser till mig och hästarna. Att lösa internationell licens kostar mig 4.530 kr (!) blir lika trött på den summan varje år hehe. Jag tycker den är saftig, men bara betala och se glad ut. Ska även börja se över årets tävlingsplanering, alltifrån GP till unghästkval, sedan när man väl är mitt i tävlingarna så kastas planeringen om för att någon häst måste iväg på en annan tävling eller någon skada tycker upp. Eller så blir man uttagen till en utlandstävling med kort varsel.

Kommentera