Sune kastrerad

Nu får tyvärr Sune säga att han är lite mindre manlig då han blev kastrerad förra veckan, vi kände att eftersom han inte skulle behållas som hingst var det lika bra att ta tag i det hela.

Allting har gått väldigt bra, vågar jag skriva så? Man ska aldrig skriva så har jag lärt mig innan en läkning är klar.. 😅 Han blev kastrerad här hemma i stallet och hade först boxvila innan han fick komma ut i mindre hage några dagar. Nu en vecka senare går han tillsammans med sin bästis HP igen i stor hage. Vi hade tur med vädret första veckan att det var snö och väldigt rent utomhus, nu försvinner snön och mer risk för smuts ökar.

Sune är fortfarande till salu billigt, läs på min instagram om hans historik först. Annars letar vi efter ett ställe där han kan vara och gå som sällskap i stor hage med mycket utevistelse om någon har ett lämpligt? Tänker 2-3 kompisar till han inte större flock. Väldigt snäll är Sune och okomplicerad.

Han kommer inte ridas in förrän efter sommaren så därför letar vi leta ett lämpligare stall än vad vi har att erbjuda. Mejla dolk.lina@gmail.com

Kommentera