Sune hemma

En olycka kommer sällan ensam heter det.. ikväll ringer vår hovslagare Ida som även verkar Sune som står på lösdrift 50 min ifrån oss berättar att han är svullen och lite stel. Han lär ha fått en spark som han hade ont av lillen.

Vi bestämde oss för att hämta hem honom så han fick komma in på box och vila. Och att vi får se över svullnaden han fått. Roligt att se hur han har vuxit på sig och inte längre ser ut som en liten räka.

Jag väntade kvar hemma då jag skulle vara med Bobbo hela vägen när han fick somna in. Allt gick väldigt lugnt till, han stod och betade på ängen och fick avsluta sitt liv med det bästa han visste = äta gräs. Fina Bobbo, galoppera vidare upp i himlen nu utan att ha ont. Tack för vår korta tid vi fick med dig (7 månader).

Tack Elin och Jonathan som åkte iväg och hämtade hem Sune, även tack till Ida och Ia som hjälpte till. Sune lämnade sin flock på 16 hästar utan problem och gick rakt på lastbilen. Är glad att vi lasttränade honom när han var hemma senast, en väldigt vettig och schyst häst! Han ska få en ordentlig rykt och frisering imorgon. Lite mysigt att ha honom hemma, även om det var pågrund av detta.

Var iväg och tränade Justin och Dokki för Kristian på förmiddagen, de båda gjorde bra träningar, men nu är jag så trött efter många tårar av att säga hejdå till Bobbo, så de träningspassen blir det ingen skrivning om.

3 Kommentarer

  1. Ida Rehnström den 23 jun 2021 23:23 kl 23:23

    Han har verkligen vuxit på sig!! ❤️💪

  2. Fia den 24 jun 2021 15:10 kl 15:10

    Sååå snygg

  3. Sätilaryttaren.se den 24 jun 2021 21:08 kl 21:08

    Vad är planen med Sune? 😍

Kommentera