Styrketräning

Wow vad snö det har kommit, och alldeles perfekt snö som inte är tung utan hästarna kan busa runt i större hagar samt galoppera på åkern. Perfekt att bygga kondis och komma ut lite mera med hästarna nu när det inte är ishalka. Samt ljust på dagarna länge, bara det ger extra energi!

Hatti på åkern idag

Håll tummarna för fint väder på söndag för då kommer en fotograf och fotar lite härliga vinterbilder

Elin skickade denna bild när jag var påväg ifrån Stockholm. Värmer hjärtat att Justin är så lugn och trygg i hagen trots de snöplogar precis vid hagarna. Duktig kille som nyfiket tittar på bara. Elin har sitt hus vid grushagarna och lilla stallet, så hon har bra koll nu när hon är hemma med barnen.

3 Kommentarer

 1. Jenny den 30 jan 2021 09:30 kl 09:30

  Hej! Hur löser ni problemen med stolpar i hagarna som hästarna gnager på? Vet att du nämnt det tidigare, vi har samma problem! Gillar verkligen din blogg!!!

  • Lina Dolk den 30 jan 2021 09:49 kl 09:49

   Vi har inte löst det , och nu går det inte byta stolpar pga hårt i marken. Vi får sätta plastskydd på alla hagar som vi har i 3 st redan är vår plan. Blir tokig på dom! 😅 2. Camilla den 3 feb 2021 22:20 kl 22:20

  Hej!
  Om man pallar kan man sätta distanshållare till trådarna så de inte kommer åt stolparna. Blir ju lite mer mellanrum mellan hagarna med. Tips 🙂

Kommentera