Sportlov

När det är lov betyder det alltid lite extra lektioner, idag har jag ex varit i Enköping hela dagen och hållt träningar för elever.
Väldigt stor förfrågan just nu om att hjälpa till med hästar vilket är jättekul, jag har dock begränsat med platser varje dag som är avsatt för andras hästar utöver de här hemma.

Moa och Ebba åkte idag iväg med Hatti och Fiona som Ubbe har tränat ifrån marken. Planen är att även Justin ska börja få tränad av Ubbe. Linda har motionerat hästar här hemma.

Idag fyller mina systrar Emma & Elin år och även min mamma. Emma och hennes familj bor i Åre och gjort det senaste 10 åren, men de ska bygga hus även de här hemma på gården. Vi blir samlade allihopa haha! De hoppas på att kunna flytta hem nästa sommar.

2 Kommentarer

 1. Amanda den 24 feb 2021 20:43 kl 20:43

  Wow vad kul 😍 hade varit kul att se gården uppifrån med alla hus och byggnader markerade, typ flygfoto eller ritning! Hur många bor på gården nu? 😅

 2. Theresa den 25 feb 2021 20:48 kl 20:48

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
  1) Love Spells
  2) lösning och botemedel mot all sjukdom
  3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
  4) Äktenskapstavlar
  5) Graviditetsförtrollning
  6) Breakup Spells
  7) Döden
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
  via {drogunduspellcaster@gmail.com}

Kommentera