Spetstruppen 2022

Ridsportsförbundet har uppdaterat sina listor för Landslagen, och sedan ponnytiden har jag tillhört landslaget men aldrig tidigare varit i spetstruppen. Nu är jag och Dokki i U25 spetstrupp och det känns så roligt att faktiskt klarat av alla stegen att få hamna högst upp i trupplistan. För jag är en tävlingsryttare, jag vill prestera och jag älskar att tävla! Tack Dokki och alla runtomkring mig.

Igår var jag inne med Justin för återbesök, och nu får vi börja skritta. Axel sa= skritta ut hur mycket du vill! Så nu får Elin snöra på sig springskorna och vara en trygg ledare bredvid oss är min plan för att kunna hjälpa till att hålla oss sansade hehe.

Juldagarna har jag stallet själv, och faktiskt så kommer ingen häst ridas alls imorgon. Det blir julafton för hela slanten med vila för mig och alla hästar i stallet. Självklart ska de ut i hagarna och stallen mockas, men så mycket mer än täckesbyten , borsta av lera (förhoppningsvis fortsätter det vara kallt inatt!) och extra morötter är vad dagen kommer bjuda på. Jag ska nämligen fira jul med 5 barn som längtat efter julafton. Agnes Herman Matteo Nova och Frank, imorgon är det deras dag.

1 Kommentar

  1. Ida den 25 dec 2021 10:01 kl 10:01

    God Jul och stort grattis Lina!! Så välförtjänt!
    Det låter som att du har haft ett perfekt upplägg för julafton!

Kommentera