Sovmorgon

Imorse var det full rulle i stallet för att jag skulle träna några hästar innan jag for till Strömsholm.

Hatti, Avicii, Fiona tränade jag i ridhuset, sedan red jag och Linda ut på Dokki och Luxen.
Elin mockade och halmade stora stallet, och Linda fixade hästarna åt mig.

Fick denna bild av Elin idag när jag var iväg, hur nöjd ser inte Agnes ut? 😍 Lindas snälla ponny Humle agerar barnponny här hemma nu till Agnes. Bakom är Bella som har promenad idag och Joushua som skrittades fram till longeringen.

Humle är gladare än han ser ut 😂

Imorgon har jag sovmorgon på riktigt, välbehövligt! Tänkte ändra om planen att rida några på morgonen innan jag ska iväg och tävla, men jag är riktigt trött så jag kommer istället rida efter tävlingen. Några hästar ska även longeras när jag är iväg.

Imorgon fodrar Elin som vanligt vid 06, sedan börjar Bea 7:30 och släpper ut hästar och fixar stallet. Linda börjar 10:00 för att kunna jobba längre och hjälpa mig göra iordning hästar jag ska rida. Jag har även en lektion imorgon på kvällen.

2 Kommentarer

  1. Fuxfarmen den 15 feb 2020 21:45 kl 21:45

    Det värsta med de där få tillfällen till sovmorgon man har på ett år brukar resultera i att jag ändå vaknar kl.5. Tvingar mig kvar i sängen en stund till kroppen säger att den går av vid 6:30. Däremot hade jag lätt kunnat somna om efter frukost. Men sovmorgon innebär normalt att lyckas sova 45 min längre på helgen till 5:45. Önskar att jag hade kunnat njuta och sova längre

    • Lina Dolk den 15 feb 2020 21:55 kl 21:55

      Ja jag vaknar alltid tidigt också, men skönt att fixa hemma och inte spring ut och jobba direkt 🙂 har även lite mejl att svara på.Kommentera