Snart tävling

Jag trodde faktiskt inte finalen skulle bli av på Strömsholm första helgen i februari pga corona, men det verkar vara första tävlingen för vår del att ladda upp för. Det är fina Dokki som ska vara med och göra upp om väldigt fina prispengar, vi blev två i kvalen och hoppas på en fin placering även i finalen såklart.

Jag ska även tävla en kompis häst, ryttaren är gravid och jag fick frågan att starta honom istället för henne, vi två ska starta 6 årsklassen, eller vi hoppas på det iaf jag ska testa att rida honom för första gången imorgon. Ryttaren har utbildat honom väldigt bra och han ligger bra med så det ska bli roligt att testa.

På torsdag är det Ridsportsgalan som i år sända digitalt, jag har fått den stora äran att vara prisutdelare i en av kategorierna samt vara med under kvällen. Ska bli spännande och lärorikt att följa med i ett kamerateam, jag ska försöka sköta mig 😂

Dokki hade vilodag idag = promenad! Justin har ridits ut för första gången och han fortsätter ta hem guldstjärnor. Vilken häst jag har hittat, så glad över honom!

3 Kommentarer

 1. Matilda den 25 jan 2021 10:52 kl 10:52

  Delar Justin hage med någon annan häst?

  • Lina Dolk den 25 jan 2021 13:00 kl 13:00

   Han går ensam just nu, får se hur vi gör när det blir större hagar till våren på gräs. 2. Amanda den 26 jan 2021 13:13 kl 13:13

  Åh, var kan man se galan? 😍

Kommentera