Smittobomb

Jösses, att leva nära två barn som börjat förskolan för 7 månader sedan innebär en hälsofara för mig. Hehe jag spetsar det hela lite absolut. Men såhär ofta har jag aldrig varit utsatt för sjukdomar innan. Elins barn är två små smittospridare, de ger mig allt som de bär på. Just nu = höstblåsor! Har ni haft det? Ni kanske inte minns för oftast drabbar det barn under 10 år. Men tydligen även mig! Det kliar fasansfullt och är så jobbigt. Mina händer och fötter är inte i sina fullabruk just nu, det gör ont när jag går och ont i händerna. Som tur är håller det oftast ”bara” i under en vecka.

Jag ska tävla två hästar i mitt stall som står här i träning på lördag. Nämligen inte mindre än på Ågesta! Har två ungdomar som behöver miljöträna. Speciellt Flingan som är yngst och som ni kanske minns blev väldigt skraj på clincen jag tog med henne på. Så nu tar jag tillfället i akt att ta med mig Flingan & Zlatan på ett litet äventyr när jag har möjlighet då Dokki och Hatti inte ska iväg. En LB:3 står på agendan, ett väldigt lätt program, det svåra kommer bli att ta oss an miljön. Men det blir ett väldigt bra träningstillfälle. Jag tävlar för Ågesta Ridklubb så det blir på hemmaplan för min del. Och Ågesta känns nästan som ett andra hem för mig efter flera års tränande för Kristian 🙂

Häftig bild Elin tog på Matteo och Hatti när det var löshoppning i fredags, de var lika nyfikna på varandra!

3 Kommentarer

  1. Helena den 12 apr 2022 08:45 kl 08:45

    Haha den där bilden är som en hommage till The Shining! Bara mönstrade mattan som fattas.

  2. Sofia den 12 apr 2022 15:44 kl 15:44

    Jag hade höstblåsor för några år sen, är 37 nu😆 Det va typ de värsta jag varit med om😨 Kliandet höll på att ta kål på mig, men som tur är går de över. Testa att ta antihistamin, kan hjälpa.

  3. Karin den 22 jun 2022 01:47 kl 01:47

    Det här är en mycket glädjefylld dag i mitt liv på grund av den hjälp som doktor WEALTHY gav mig genom att hjälpa mig att få tillbaka mitt ex med hans kraftfulla besvärjelse, och det graviditetsarbete han gjorde jag är så tacksam mot honom. Tack så mycket Dr WEALTHY för bra jobb du har gjort. Nu kan jag djärvt säga att jag har blivit kallad tillbaka till min arbetsplats, min dotter är hemma och jag testades gravid i morse efter den medicinska texten som jag gick igenom i morse på min arbetsplats. Var senast gravid sedan 14 år tillbaka och är nu positiv testad. Jag vill använda detta medium för att säga tack så mycket och jag kommer personligen att säga uppskattning till dig. Du kan maila honom och han kan göra mer för dig också eftersom jag vet att det finns människor som behöver hans hjälp som jag. Hans e-postadress är (wealthylovespell@gmail.com) Hans cell: +2348105150446 Du är så mäktig. Det här är för riktiga människor i nöd. TACK DR RIG.

Kommentera