SM guld till Luxen

Är så otroligt glad och stolt över Nicole och Luxen som red hem SM guldet idag! Underbara Luxen som verkligen blommat ut senaste månaderna, och Nicole har gjort ett fantastiskt arbete med honom. Är tårögd över hur glad jag blev för deras skull, kände mig som en stolt ponnymamma vid sidan om banan. Svettigt att stå brevid, jösses vad jag velat mina tjejer så väl! Förstår att Elin är nervös över mig ibland, det är en nervpers att se på haha

Luxen står här i träning och är även här på försäljning,Nicole ska upp på storhäst och det är dags för Luxen att komma till en ny ryttare.

Även Ebba och Annie hjälpte jag, de har också ridit A final och jag är lika stolt över er.

Alla som ridit ponny SM, klappa om era hästar och ge dom lite extra lediga dagar. Tänk så duktiga ni har tagit er till mästerskapet. Extra grattis till alla medaljörer!

Kommentera