Slut på ledigheten

Nu lämnar jag och Linnea Kungsberget och vi har haft supermysiga dagar. Även om det är svårt att släppa allt hemma så behöver man ibland komma iväg och göra någonting annat. Linda och Bea har haft stallet och jag har fått daglig uppdatering. Utan dom hade jag aldrig kommit iväg, tack tjejer! När jag kommer hem så ska jag direkt svira om till ridbyxor och upp i sadeln.

Något som dessutom är superkul är att Luxen och hans ägare Nicole kammade hem seger i debuten igår. Dessutom på OBS tävlingarna på Grevagården. Denna ponny har gjort en extrem utveckling på de två månader hos mig och det har varit så kul att matcha in Nicole i systemet. Håller tummarna idag med!

3 Kommentarer

 1. Emmy den 9 mar 2020 18:35 kl 18:35

  Hej Lina!
  Måste bara fråga, är du och Linnea tillsammans?
  Ni är såå fina ihop! Både som vänner och som par vilket det nu är 🙂
  Fantastiskt att du unnande dig lite semester!
  Hoppas du kom hem med ny kraft och energi!
  Kram

  • Lina Dolk den 10 mar 2020 08:00 kl 08:00

   Hej!
   Haha nej jag och Linnea är bästa vänner sedan flera år tillbaka. Jättehärligt med ny energi, nu laddar vi inför tävling i helgen 🙂

   1


 2. Maria den 10 mar 2020 23:00 kl 23:00

  Härligt med semester! Såg på instagram att du la upp att det är kämpigt utan Elin, har du funderat på att ta lättare hjälp med administrativt arbete?

Kommentera