Nu är jag riktigt deppig på motgångarna vi har fått på en kort tid, nu får det räcka!

Jag har varit så stolt över Hatti, hon har tagit det stora klivet upp till 7års klasserna utan större problem, hon har lätt för sig! Jag gav henne extra vila inför uppladdningen till Falsterbo då jag kände att vi kunde det vi ska genomföra där nere, bättre att spara på krafterna. Igår när jag tränade henne hände något, hon blev plötsligt halt ifrån ingenstans i en öppna.

Bästa Mälarkliniken såg till att vi fick komma in redan idag och titta upp det hela, min största förhoppning just nu är att det är en akut blödning i ett kärl som snart ska ge med sig. Röntgen såg bra ut vilket var väldigt skönt. Hon har fått en svullnad som är tömd på blod och behandlad med prp och ett rejält tryckförband för att hjälpa henne. Boxvila i 10 dagar med korta promenader sedan återbesök för att se över det hela igen, vi var ju inne väldigt snabbt med henne.

Fina Hatti, du som skulle få visa upp dig i Falsterbo, det hade du verkligen förtjänat!

Tack Kajsa som är på granngården för att vi fick låna din lastbil, du räddade oss ännu en gång. Jag var iväg och tränade med Dokki och Justin när jag fick veta att Hatti kunde få komma in direkt, elin fick låna Kajsas lastbil och åka på en gång. Hästmänniskor löser allt i kniviga situationer!

4 Kommentarer

 1. Petra Jonsson den 28 jun 2021 21:46 kl 21:46

  Åååånej hoppas det är något litet bara. Jag älskar Hatti hon är så fin❤️

 2. Lina den 29 jun 2021 06:23 kl 06:23

  Usch så tråkigt!

 3. Anita den 29 jun 2021 10:54 kl 10:54

  Hoppas på snabb återhämtning!

 4. Magdalena den 2 jul 2021 15:35 kl 15:35

  Sån tur att du har din syster som kan hästar och kan hjälpa till ❤❤

Kommentera