Sista träningen

Unghästar är väl ändå helt fantastiska att få arbeta tillsammans med? Så fort de har förstått det hela så går allt som en dans. Med lite felsteg ibland.

Lite osäkra och vingliga i början med det mesta ifrån lastning till att försöka vända hyfsat rakt på en medellinje.

Hade med mig Laxen och Hatti till Ågesta igår för att träna för Kristian. Så duktig de har blivit med lastningen och det är roligt att se hur trygga de är i sina ögon nu mot för bara några veckor sedan.

Idag kommer de bara vila, äta gräs i sina hagar, sedan kommer jag rida de på banan ett kort joggingpass imorgon för att sedan starta på söndag. Har gjort en plan hur länge de ska ridas fram

Laxen 13 min efter framskrittningen och Hatti som kräver lite mer lösgörande arbete 24 minuter. Har såklart klockat dom och vet när de brukar vara som bäst efter framridningen, för det är exakt då jag vill in och visa upp oss på banan! Första gången jag rider ett fyra årsprogram med denna bedömning vilket gör det hela ännu mer spännande 😀 hoppas hästarna kan visa sig ifrån deras bästa sida!

Innan jag och Elin åker iväg med hästarna så ska Firren lämna oss och åka till nytt stall idag, önskar denna fina ponny all lycka till i framtiden. Jag har 1 filmning för att visa upp en försäljningsponny, 1provridning, 1 lektion för min elev och 15 hästar att rida innan vi far iväg imorgon vid lunch efter vi mockat hela stallet och tränat lite hästar ?

3 Kommentarer

  1. Johanna den 31 maj 2019 09:25 kl 09:25

    15 hästar ?

  2. Anette Lindholm den 31 maj 2019 11:56 kl 11:56

    Varför ska inte Latino tävla som dom andra?

  3. Frida den 1 jun 2019 10:29 kl 10:29

    15 hästar?? Innan lunch??

Kommentera