Denna vecka är det träning med Plantskolan, sista träffen på Lasätter för året. Jag var bara med igår och avstår idag, Hatti tränas bara 1 träningspass för tränare, inte två ännu. Eftersom det är 13 hästar här i stallet här hemma så kan jag inte åka iväg dag två och sitta och titta på de andra ekipagen, min tid räcker inte till för det då hästarna hemma behöver tränas. Tack för i år Knykalset/Plantskolan med alla sponsorer.

Gå in och läs mer om Knytkalset här: https://www.knytkalaset.com där ser ni vilka ryttare som är med, sponsorer, resultat och vad denna satsning gör för oss. Väldigt fin hemsida!

Vi hade 1h möte stallgänget imorse efter utsläpp av hästarna, planering och lite sådant. Jul/Nyår kommer och det jobbschemat är klart sen länge, vi har tagit in extra hjälp av Maja då Dan är ledig. Hästarna kommer tränas på men lite lugnare själva julafton och juldagen. Jag har stallet julafton och är ledig juldagen istället.

Fotograf Isak Rautenberg

2 Kommentarer

 1. Stella den 16 dec 2020 20:07 kl 20:07

  Hur är det om du bara skulle vara med och träna men inte kolla på dom andra ekipagen, visst har du skrivit tidigare att det inte riktigt är ok?
  Har du mer att göra än dom andra i plantskolan eller prioriterar dom plantskolan/är det flera som gör som du? (är veeeerkligen inte menat att låta drygt men inser att hur jag än formulerar det så blir det typ drygt…. men är inte det!!)
  Visst var det på Brolöten förut? Bytte man ställe?

  • Lina Dolk den 16 dec 2020 20:19 kl 20:19

   Ja de vill sjävklart att man ska vara med hela dagarna för att se och lära av varandra. Jag kunde det förr med mindre hästar hemma men nu måste jag priotera mitt företag. Ja exakt det var på Brolöten förut, men är nu istället på Lasätter. Båda ställena funkade/fungerade bra 🙂Kommentera