Sista träningen

Idag tog jag med grabbarna till Ågesta för träningspass med Kristian. Justin har inte varit där på länge eftersom han fick sitt sår som behövde läka, så det var extra roligt att ta med honom för att stämma av vart vi ligger just nu.

Det som kommer bli en svår nöt att knäcka är galopp-serierna, han blir laddad och sticker iväg när vi börjar med flera byten. Men med tålamod och mycket lydnadsövningar där han hela tiden ska vänta in min signal så ska vi nog lösa det. Han är ju bra fin annars, så otroligt lätt för samlingen att jag sitter med ett leende för jag känner hur han verkligen växer under mig i övergångarna mellan trav-passage-samling mot väldigt lätta steg mot piaffen.

Dokki känns redo att åka på lördag, det ska bli väldigt roligt. Sista träning är gjord här hemma för Kristian men sedan kommer han och hjälper oss på plats! Vi hade även avstämnings möte på telefon med U25 laget och förbundet idag för att gå igenom proppen och allting runt omkring.

Jag har mellan 3-4 lektioner varje vardagkväll nu, men jag börjar redan första lektion 16:30 så det blir inte så sena kvällar. Vilket gör att jag ändå får en kväll hemma. Som idag hann jag ta hand om sista veden, exakt det som man vill göra 😅 nu kommer veden räcka hela vintern så vi slipper stapla mera!

1 Kommentar

  1. Maria den 1 sep 2021 21:53 kl 21:53

    En liten undring om Justin, när han blir så laddad, äter han nått tillskott för att hålla honom lite lugnare?
    Vet att Nina visade vad hon gav Melvin (som är också verkar vara 🌶) tillskott.
    Måste verkligen säga att jag älskar att du verkligen låter hästarna få vara hästar. Ute långa dagar med kompisar och så varierat arbete, tack för att du delar med dig och att vi får följa med på din resa.

    1

Kommentera