Sista träningen

Imorgon åker jag och tränar med Dokki för Kristian, sista passet innan vi far till Holland! Imorgon följer Justin med och får stanna kvar på Ågesta så Kristian kan rida honom åt mig.
Måndag eftermiddag åker vi ner till Skåne, så jag tränar hästar hemma innan vi lastar. Sedan är jag åter i sadeln på fredag eftermiddag igen här hemma. Väldigt tacksamt att bara vara borta några dagar för denna tävling. Kvalitetstid med Dokki några dagar men ändå inte för många dagar borta ifrån de andra hästarna.

Gårdagens inspelning gick bra, tror vi fick till allt som var planerat. Helt otroligt hur lång tid det tar att spela in lite klipp 😂 imponerad över alla som jobbar med filminspelning dagligen. Jag tränade Hatti på ridbanan och Justin/Fabbe på galoppbanan. Ha koll på Ridsportens innovationer för att se resultat sen!

Elvira och Debora såg till att Hatti glänste och var knopps inför inspelningen. Tack Elvira för tre riktigt bra veckor på din praktik! Debora stannar en vecka till och är i stallet med Linda när jag är iväg.

3 Kommentarer

 1. Anette den 1 maj 2021 22:06 kl 22:06

  Kommer tjejerna rida dom andra hästarna när du är borta?

  Tack för en fin blogg!

  • Lina Dolk den 2 maj 2021 07:49 kl 07:49

   Hej! Ja hästarna hålls igång hemma av tjejerna, Löshoppning på tisdag, uteritter, equiband med mera 🙂

   1


 2. Marie Tängmark den 2 maj 2021 09:49 kl 09:49

  Tack Lina, för att du är en sådan fantastisk handledare åt min dotter som är praktikant! 💫💐 Simba, 🐶 stortrivs också hos dig och Charlie.
  Jag åker till Sparreholms hästcenter några dagar innan vi drar söderut på lördag. Underbar plats att vara på 😇🙏
  Allt gott till dig, ryttaren med stort ❤
  Hälsningar från Jämtland
  Marie

  3

Kommentera