Sista starten för i år Lazzie

Så var tävlingsåret redan slut för min gråa stjärna, ett år som började sent och det känns som vi inte riktigt kommit igång i tävlingsandan, men vad gör väl det? Vi har flera år på oss! En fjärde placering blev det idag på 67% en ritt som var lite spänd, Lazzie är fortfarande förvånad över att det var pumpor 🎃 ståendes vid domarna. Helt onödigt 😂

Vi har gjort 5 starter i år med resultat ifrån 66-72%, vi ÄR mycket bättre på träningarna än vad vi ännu visat upp i hetluften, men det kommer. Vinterträningen kommer fokuseras på nästa nivå, passagen och bytena i varje är påbörjade och nu ska vi börja mer med piaffen också. Men Lazzie har ett sista uppdrag, en clinic i självaste Friends Arena. Såklart min lilla diva ser till att hon får komma in bland de fina hästarna 😉

Det blir superkul, roligt att få ta med henne dit det kommer vara en fantastiskt möjlighet att låta henne få vara på en så stor tävlingsplats och se och lära genom en clinic. Boka biljetter och kom!

Lazzie blir kvar hos mig, dock har vi satt ett pris på henne, säljes inte under 1 miljon. Har själv provridit hästar över miljonen (miljonerna) och det är Lazzies känsla jag fortfarande tycker är bäst. En satsande duktig junior skulle vara perfekt om det skulle bli aktuellt. Skönt att vi (jag och Elin) har bestämt oss för ett pris annars är hon min satsning mot U25!

3 Kommentarer

 1. Cornelia den 25 okt 2019 19:50 kl 19:50

  Åh jag hoppas du inte får några bud haha 😅 Så kul att få följa er, har älskat Lazzie sen du köpte henne, hon ser så fin och härlig ut!!

  1
  • Tora den 25 okt 2019 21:52 kl 21:52

   Hoppas hon blir kvar hos dig länge! Älskar hennes utstrålning och attityd😍

   1


 2. Ylva den 26 okt 2019 08:12 kl 08:12

  Jag är så glad över att ni gett henne tid. Vi har nog alla hållit extra tummar för henne. Samtidigt förstår man ju att hon är den av era som kan dra in mest pengar vid en försäljning. Men hade ni inte gett henne den extra tiden hade hon ju inte varit värd det hon är idag heller. Det känns verkligen som att ni gjort allting rätt med henne.

  Jag kommer såklart fortsatt hoppas att det släpper för er på tävling. Annars kommer hon verkligen, verkligen passa för klasserna under och hjälpa den framtida dressyrutvecklingen hos en ny ryttare.

Kommentera