Senarelagt SM

Lazzie Lazzie Lazzie har levt rövare i hagen igen, en sträckning igen check på den. Hon är en buse, Elin säger att vi bör sära på henne och Hatti för att få det lugnare men mjaa jag vet inte. De har ju kul med varandra också.

Jag var hos kiropraktorn med henne idag och hon fick hjälp med nålar och blev mycket bättre direkt. Skrittas nu en vecka, hon tog helt enkelt lite semester vila en vecka extra.

Imorgon ska jag träna Dokki för Kristian igen, han fick såklart lugnare dagar efter Friends och har sedan joggats igång.
Vi är med i U25 landslag inför 2020 och vi ska försöka ta en av de få platserna att tävla i Scandinavium i februari. Så kul att de för första gången har U25 dressyr bland världsryttarna på ännu en mäktig Arena. Wow!

SM kommer inte gå på Strömsholm som tidigare år, utan flyttat till Flyinge. Jag gillar att tävla på Strömsholm, bra tävlingsplats där flera klasser kan gå samtidigt. Dock blir det bättre tidsplanerna att skjuta på SM senare på året då det alltid blir tajt med andra viktiga tävlingar. Så tidsmässigt väldigt bra.

4 Kommentarer

 1. linn den 10 dec 2019 15:07 kl 15:07

  är det till kokko du åker …el använder du micke ..han bor väl nära er

  • Lina Dolk den 10 dec 2019 16:30 kl 16:30

   Koko till Lazzie han har alltid hjälpt henne, men Micke kollade mig och Hatti förra veckan så jag använder de båda till olika saker 2. linn den 11 dec 2019 14:21 kl 14:21

  Tack för svar
  använder du inte Anna längre..Eller va det just för Biggles skulle du hade henne.. har inte sett dej lägga ut någonting om henne längre

  • Lina Dolk den 11 dec 2019 19:44 kl 19:44

   Nej Anna har inte varit sedan Biggles åkte då hon var ute och lasrade honom 1-2 gånger i veckanKommentera