Seger

Duktiga Lazzie var idag iväg och fixade hem ännu en seger i Int I på väldigt fina 72.9%! Jag är så glad att hon får visa upp vad hon kan, hon är så värd det.

Påväg mot framridningen, både häst och ryttare är väldigt glada att få tävla igen med varandra 😍

Det känns så enkelt att tävla med henne nu, de är befäst och vi är ett riktigt sammansvetsande team som känner varandra utan och innan. Vi har väldigt kul tillsammans.

Ingen prisutdelningen pga Corona, men rosetten hängdes såklart på snabbt för en bild

Travprogrammet är Lazzies starkaste paradnummer, vi ligger riktigt högt där. Sedan har piruetterna blivit väldigt bra, första fick vi 8-8-8, kul! Dom har vi verkligen jobbat med på träningarna. Bytena i vartannat gör hon väldigt lätt också samt att nu har vi börjat fått ordning på skritten som varit vår svåraste rörelse förr, men nu ligger vi stadigare på 7or där så det blir inte kostsamt längre.
Supernöjd och glad över Lazzie, riktigt härlig känsla bjöd hon på även denna helg.

Lazzie ska nu få vila 4-5 dagar med endast promenader, förhoppningen är att få ihop ett lag med Ågesta till Lag SM på Strömsholm och att det blir nästa starter för henne i Int I.

3 Kommentarer

  1. Anonym den 9 aug 2020 19:45 kl 19:45

    Stor grattis! Så otroligt välförtjänt! Det där är din OS häst tror jag!!🤩🤩 Hennes utstrålning är något magiskt!

  2. Cornelia den 9 aug 2020 21:19 kl 21:19

    Grattis! Så roligt att det går bra för er på banan, ni hade ju en liten svacka förra året men hon är ju så himla läcker!! Kul att ni får visa er från er bästa sida även på tävling 🙂

  3. Rebecca den 9 aug 2020 22:28 kl 22:28

    Bra jobbat! 😃 Det jänns verkligen som din häst! Kommer bli häftigt att följa!

Kommentera