Seger i debuten

Igår eftermiddag åkte vi till Kimstad, Fiona och Cannon hade vi med oss.

Igår startade Cannon Msv B:5 och det tyckte han var väldigt lattjo och var mer glad än noga med det mesta vi skulle visa upp kan vi säga hehe. Vi inledde med starka poängen i tre rörelser med 4-4-3, jag hade behövt galopperat av honom på galoppbanan innan denna start… När vi väl kom till galoppen började han landa lite och vi red upp oss lite i poängen men slutade på blygsamma 62%. Kvalite har han enormt mycket, han behöver komma ut mera och landa i det hela. Så därför bestämde vi att han fick stanna kvar och ska starta imorgon igen. Perfekt träning!

Fiona, vilken stjärna! Henne har vi inte varit iväg och miljötränat något som vi egentligen brukar göra med 4 åringarna , men hon klev in på banan igår mitt under sundcheck och tog träningen fint, startade idag i regnet och red ihop 76.6% kul! Riktigt läcker häst med härliga bakben och en enorm vilja som hon kommer gå långt med.
I torsdagskväll fick vi mejl om att de bytt program för 4 åringarna, då det vi skulle tävla hade gått ut. Så vi hade ju inte hunnit rida igenom rätt program alls men det gick ju bra ändå.

Fiona segrade och min elev Maja kom på en andra plats

Jag joggade Cannon som var mycket bättre idag, och nu är jag hemma igen för att äta lunch och sedan ska jag och Elin åka och hämta Sune / Amir på deras bete då Amir ska åka till hans ägare imorgon. Han behöver få ett bad och bli av med alla flugägg. Sune blir hemma några veckor innan han ska iväg till en ny unghästflock. Blir bra då hinner vi hantera honom samt att han behöver äta upp sig lite.

Linda är kvar i Kimstad och tar hand om Fiona /Cannon, jag åker dit imorgon efter jag har tränat hästar här hemma. Moa sköter stallet på hemmaplan, vilket gäng! Bästa!

4 Kommentarer

 1. Bella den 29 aug 2020 13:50 kl 13:50

  Vad tycker du om att det nya programmet som ni fick rida innebar mestadels nedsittning i trav gentemot det tidigare där majoriteten var lättridning? Med tanke på att de endast är 4år

  • Lina Dolk den 29 aug 2020 15:58 kl 15:58

   Väldigt dåligt, mer lättridning på de yngre hästarna absolut. Eftersom de ändrade så sent så fick vi välja, jag valde att rida lätt 🙂

   4


 2. Anna den 30 aug 2020 04:28 kl 04:28

  Vilken stjärna, grattis! Hur får du bort alla stynflugeägg? Tips tack. Lycka till i dag.

 3. Kiesha Allen den 31 aug 2020 15:50 kl 15:50

  My first time meeting with a Psychic medium and I have to say, it’s really worth it. It had been 6months since my husband left me without saying anything.All thanks to Dr Adoda I was able to connect with my husband again with his powerful reunion love spell and now he loves me more than he used to. Eternally grateful with The Great Dr Adoda! I highly recommend, His contact details ( http://dradodalovetemple.com )

Kommentera