Seger i debuten

Igår var vi till Segersta och tävlade, strålande sol och fin anläggning där allt var bra uppstyrt gjorde det till en väldigt härlig dag att dra igång med tävlingarna igen efter uppehållet.

Hatti var riktigt fin på framridningen, hade en bra känsla och hon var lyhörd och med mig hela tiden. Efter sista skrittpausen på framridningen tycker jag att vi tappade lite, hon blev lite lång i formen men fortfarande fin. På banan var hon väldigt stabil och säker, det är rätt mycket att titta på utebanan, men Hatti var hela tiden fokuserad på sin uppgift. 71% och en fin seger i hennes debut! Kul!

Fabbe fick tyvärr sämre poäng, domaren tyckte att han gick bakom lod hela programmet. Jag tycker faktiskt inte att han gjorde det, visst lite låg i formen men det är bara Msv b. Så tyvärr drogs det på varje bedömningspunkt. Men jag får självklart ta till mig av det hela och träna vidare. Fabbe är en väldigt härlig häst, mjuk och fin i munnen, ger en bra ridkänsla

Fabbe och ägare Linnea

Idag blir det en sväng till Ågesta för att träna Dokki och Justin. I helgen ska Dokki tävla Lövsta Future Challange kval! Så roligt att tävlingarna verkligen rullar på igen för min del, älskar att tävla med alla fina hästar.

Roligt att vi var tre Ågedta ryttare i topp. Fick även träffa älskade Lazzie som var där och debuterade med sin ryttare. De tog en fjärde placering i deras debut. Mina tårar rann såklart när jag såg henne, saknar Lazzie otroligt mycket och hon betyder massor för mig.

2 Kommentarer

  1. Alexandra den 19 apr 2021 10:10 kl 10:10

    Så grymt bra jobbat! Riktigt coolt med seger i debuten dessutom 🙂

  2. Elin den 19 apr 2021 13:45 kl 13:45

    Grattis till fint resultat!

Kommentera