Seger !

Så härligt med ännu en seger i Lövsta future challange tillsammans med fina Dokki! Det behövde vi och nu är det bara att kavla upp ärmarna och göra allt vi kan i Jönköping så hoppas vi på att Friends blir årets sista tävling.

Vi började dock väldigt svajigt, redan på framridningen fick vi strul med passagen och vi fick inte till det innan vi skulle in på banan vilket gjorde spänning i både mig och Dokki. När vi kom till skritten så kände jag verkligen hur Dokki pustade ut och började andas igen, och då fick vi till ett riktigt bra galopprogram som räddade oss idag.

Det är alltid de svårare ritterna som jag tänker mest på, och såhär i efterhand bör jag ha struntat i att få till passagen på framridningen när det strulade och helt enkelt gett han långa tyglar och släppt det. Ingen idé att ge oss skakiga nerver inför starten.

Billdal hade styrt upp en väldigt fin tävling tillsammans med Lövsta. De hade tänkt på det lilla extra som gör så mycket, exemplet en sådan liten ska som morötter på boxen till hästarna, frukost till alla ryttare/medhjälpare. Och de hade en otroligt bra cafeteria med bra lunch och fika! Supernöjda, vi kommer gärna tillbaka. Det enda minuset jag kan ge är att vi som kom igårkväll inte hade möjlighet att få komma in på banan, kan tycka att alla ska ha rätt att få visa banan på meeting och tävlingarna startade inte förrän 10:00 idag och vi kom 19:00 igårkväll så tid fanns. Jag hade joggat Dokki hemma men alltid skönt att få skritta några varv på banan. Måste även säga WOW till alla fina unghästar i Lövsta kvalet, superfin ridning av ryttarna på jättefina lovande hästar inför framtiden som håller otroligt hög nivå. Imponerad!

Tack alla som hejade lite extra på oss idag efter veckans tråkigheter med poängavdrag. Jag kände stödet ifrån många och vi har inte gett upp 😀

1 Kommentar

  1. Frida den 17 okt 2021 23:10 kl 23:10

    Otroligt trist att du blev fråntagen poängen, håller tummarna för att ni nailar sista kvalen. Hur känner du inför den här typen av pressade situationer? Känner du att du att du blir sporrad när du vet att du ”måste” prestera på topp? Om inte, hur gör du för att tackla de situationerna mentalt?

Kommentera