Scandinavium med Hatti

Hatti ska få äran att tävla i Scandinavium då de bästa 4-5-6 åringarna är inbjudna till tävlingen. Jätteroligt var första tanken, Hatti känns bättre än någonsin. Sedan tog vi oss en funderare om Hatti skulle klara av det med uppstallning med tanke på korsförlamningen hon drog på sig under breeders.

Efter rådfrågat Kristian och att jag och Elin ältade det fram och tillbaka så bestämde vi oss för att det är klart Hatti ska tävla där.

Vi kommer stalla upp henne bara dagen innan start, hon startar på fredagen vecka 8.

Breeders var en längre resa, längre uppstallningsdagar och vi bytte foder bara några veckor innan den tävlingen. Kanske ett samband allting? Alla Hattis värden är tillbaka i normalt så hon är helt friskförklarad sedan länge.

De kommer gå klasserna som de tävlade förra året, så inga nya saker att visa upp utan hon kan redan det hon ska. Så det här blir en väldigt bra träningsarena inför framtiden.

3 Kommentarer

 1. linn den 6 feb 2020 07:59 kl 07:59

  låter som ni har en bra plan …Som sagt korsförlamning är ju så svåra att förebygga mer än det ni gör med mat o motion..samt så får man väl helt enkelt går flera promenader för att minska risken .Lycka till

 2. Fanny den 6 feb 2020 14:46 kl 14:46

  Åh, vad roligt! Ser framemot att se er live 🙂

  1
 3. Ida den 6 feb 2020 16:03 kl 16:03

  Men vad roligt!! Definitivt en häst för framtiden!

Kommentera