Sälja ännu en till?

Vi har bestämt oss för att eventuellt sälja fina Springdance ”Diddi” redan nu, jag kämpar och kämpar för att öka min budget att köpa hästen jag provred och nu har vi ändå sålt Amir, Lazzie och Laxen (åker till Finland på torsdag) vilket skulle bättra på budgeten lite mera om även Diddi säljs. Och får då även ner kostnaderna i företaget.

Tanken var att utbilda henne längre och sälja dyrare såklart. Men vi tänker att får vi 200.000 plus moms så säljer vi tidigare. Diddi har gått på välförtjänt vintervila efter hennes inridning. Ska ta in henne i ridhuset och filma avsuttet idag tänkte jag.

e. Springbank VH II u. Arundhati ”Hatti” ue. Ampere

Riktigt fin stam på henne! Svider lite då det såklart vore väldigt kul att utbilda henne mera för att se vad hon kan ge då jag ÄLSKAR Hatti. Men tuffa val fortsätter så vi får se hur vi gör.

Kommentera