Sålda hästar

Idag började jag hemma med att träna hästar, sedan iväg till Mälarkliniken med Jeddan och dit kom även Laxen ifrån Ågesta för att besikta de två herrarna

Jeddan var först ut och han är nu såld till Sofie Sarenbrant (en av min mammas största idoler då hon är en av Sveriges bästa författare)

Jag fick denna bok av Sofie när hon var och provred honom 🙂 Tack Kim/Filippa för förtroende att träna och sälja er fina häst. Filippa köpte Jullan av mig när jag sålde henne och jag har hjälpt dom att sälja två hästar innan dess. Kul med återkommande kunder, det är bästa betyget som företagare.

Igår åkte fina Fiona, så även hon har lämnat stallet. Men istället kom Fabbe snabbt hit och tog hennes box, det är Linnea som hade Fiona som även äger Fabbe.

Och Laxen var väldigt fin på den kliniska delen, hade röntgenfynd som diskuteras nu, inga stora saker. Laxen är en häst som jag haft väldigt roligt med, final både på breeders och Falsterbo förra året. Kanske det bästa med Laxen = han är genomsnäll! Man hittar inte så många verkligen supersnäll hästar i alla lägen längre som ändå har den där extra växeln man vill ha. Laxen bör lära alla hästar i mitt stall att vara lite mer som honom i mentalitet.

1 Kommentar

  1. Anonym den 2 dec 2020 12:06 kl 12:06

    Vi vill veta mer om den nya ponnyn! Så roligt för Agnes 🙂

    1

Kommentera