Ryttargalan

Uppladdningen inför nästa veckas tävling har börjat, därför tränade Dokki på Ågesta både i tisdags och idag. Första turen var Hatti med och idag fick Justin tränas.

Justin jobbade vi mycket med att bygga upp styrkan och kvalitet i galoppen, fick ett väldigt bra pass som vi var nöjda med. Hatti i tisdags fick väldigt mycket beröm av Kristian, han tyckte vi hade tagit stora kliv framåt sen sist han såg henne. Hon var blivit riktigt säker på bytena och böter med väldigt fin gest.

Dokki har känts lite het och stark på träningen hemma, så jag valde att slänga upp Kristian på honom först. Och jag tror Kristian tyckte det var väldigt roligt att rida Dokki igen då det var länge sedan, för de gjorde riktigt bra rörelser tillsammans. Så skönt att kunna låta Kristian hoppa upp och hjälpa till då han är otroligt teknisk samt att han får känna på min känsla. För det kan kännas på ett sätt men se ut på ett annat ibland. Dokki var riktigt fin idag, kul!

Nu är jag i studion och snart börjar inspelningar för Ryttargalan ! Så typiskt mig att tro att det är en mindre liten grej att vara med på, det är kameror, starka lampor och kunnigt folk överallt och det är verkligen seriöst det här 😂 Håll tummarna att er går bra! De sänder via equisport blandannat, börjar 20:00

Bor kvar över natten på hotell, väldigt skönt val då det snöar rejält ute. Åker hem imorgon förhoppningvis tryggt och säkert istället.

Kommentera