Rulians med hästar

Sedan Lazzie åkte så känns det självklart så konstigt här hemma i stallet, hon saknas otroligt mycket, jag vet att hon har det bra och det är absolut viktigast av allt.

Men även Laxen och Jeddan ska besiktas, vilket också är jättebra eftersom Jeddan är här i träning/försäljning och Laxen ska hjälpa till att öka budgeten till nya hästen tillsammans med Lazzies försäljning. Så håll tummarna för de båda.

Fortis den stora 3 åringen ska snart avsluta sina dagar här hos mig, han har då varit i två månader här hos oss och gjort stora framsteg. Blir perfekt för honom med julledigt snart.
Bella 4 åringen som varit hos mig är ev såld och ska åka till sin nya ägare nästa vecka.

Så ja mycket förändringar i boxarna, vilket även kommer öppna upp till nya träningsplatser till andra hästar. Återkommer om när det blir ledigt, är du intresserad av box är det till min mejl ni ska höra av er till dolk.lina@gmail.com (häst i träning kostar 10.000 plus moms i månaden för box, hösilage och träning) jag tar inte emot b-ponnyer då jag är för stor att träna de en längre tid.

Kommentera