Riktigt bra träning

Idag släppte jag av Linda och en häst på Hölö som behövde kolla upp en skada, det var återbesök och den hästen hade svarat bra på behandlingen vilket var väldigt glädjande!

Jag och Dokki åkte vidare till Ågesta för att träna sista passet inför Strömsholm. Och träningen gick väldigt bra så vi har ändrat planen lite, jag hade tänkt starta Int II på fredag som förklass inför lördag då vi inte startat på ett tag och man blir lite ringrostig. Men det gick väldigt bra idag så vi väljer att avanmäla Dokki till fredagen och endast starta lördag för att spara mer på honom. Fibersanden upplever jag att Dokki inte trivs lika bra på som andra underlag, han kliver inte riktigt på det lilla lilla sista med sin säkerhet så det känns även bra att inte rida två dagar på fiber när vi inte behöver det. Jag hade heller inte bokat box eftersom vi bor så nära Strömsholm så slapp den tråkiga avgiften om man inte nyttjar boxen som tur var. Entutu ska starta båda dagarna så det känns bra att göra en runda innan allvaret gällande Lövsta poängen drar igång på lördag. Något som är väldigt kul för oss U25 ryttare är att i år blir det två tävlingsdagar på Friends Arena istället för bara 1 finaldag för de som tar sig dit.

Något som är lite tråkigt är att varken Elin eller Kristian är med mig på lördag, mitt team och säkerhet även om jag vet vad jag ska göra så är det en enorm trygghet att ha Kristians guidning på framridningen och Elin som alltid finns där. Men det ska jag klara av, ett mentalt styrkeprov blir det dock.

Några frågor ni har på lager som jag kan svara på i nästa inlägg?

Amir som sköter sig super hos Sara! Han har mognat och utvecklats massor. Nästa vecka ska jag dit och filma honom åt er som har frågat. Det blev en paus med försäljningen då det ändrades om här på hemmaplan med Elin som försvann tidigare än tänkt.

5 Kommentarer

 1. Maja den 12 mar 2020 07:44 kl 07:44

  Har du något tips för hur man ska göra med en häst som blir spänd och backar av på banan. Dvs, inte går fram ordentligt? Inga problem hemma eller på framridningen men så fort vi kommer in på banan blir hon osäker och backar av.

 2. Alexandra den 12 mar 2020 09:24 kl 09:24

  En fråga som inte har med hästarna direkt att göra. Men tycker du någon gång att det är svårt med typ kompisar/umgänge, att det kan bli ensamt eller att du känner att du missar något? Jag upplevde att det var svårare när man var yngre (är 96:a) med att få förståelse, tycker du att det förändrats? Vet att du har mycket vänner i ridsporten, men tycker det skulle vara intressant att höra 🙂

  Jag tycker för övrigt att du är en sååå bra förebild, säger till alla ponnytjejer som rider hos oss att de ska följa dig, haha. Du är grym!

 3. Tilda den 12 mar 2020 09:27 kl 09:27

  Tror du att du kommer jobba med ditt eget företag hela livet? Eller vill du åka iväg till Tyskland under en tid tex?

 4. Malin den 12 mar 2020 11:56 kl 11:56

  Hur mår Elin och bebisarna? Varför blev det akut?
  Tror du tävlingar kommer bli drabbade framöver pga corona?

 5. Julia den 12 mar 2020 12:53 kl 12:53

  Jag är lite nyfiken på ditt ridhus! Det är oisolerat va? Har du någonsin problem med att underlaget fryser, eller är det okej trots minusgrader? Vad har du för underlag? Är du nöjd med ditt ridhus eller finns det något du skulle vilja ändra om du fick göra om? 🙂

Kommentera