Riktigt bra pass!

Igår var jag på Ågesta och tränade stallets högst utbildade hästar = Dokki & Lazzie

De båda levererade riktigt bra pass och vi kunde verkligen finlira på detaljerna och utveckla små sakerna, att sätta övergångarna och verkligen våga rida till nästa rörelse självsäkert. Riktigt kul och jag ville verkligen inte hoppa av, jag ville rida mer mer mer för det gick så bra och hästarna gav jättefin känsla. Jag och Kristian spelade sedan in ett klipp till Dressage Power som handlade om programridning.
Linda hade sovmorgon igår och hade sedan börjat longera när jag kom hem igen sedan fortsatte vi tillsammans på hemmaplan, jag avslutade dagen med ett träningspass för ”ponnygruppen”

Idag ska jag till Enköping, jag åker dit varannan torsdag och hjälper ett helt gäng duktiga ekipage, men först ska jag träna här hemma. Klockan 10:00 kommer Elin och tvillingarna ner för att se Hatti tränas, så då kommer det filmer på instagram om ni vill se

Hästarna gillar verkligen sina fönster i varje box

2 Kommentarer

 1. Wilma Svensson den 23 apr 2020 10:44 kl 10:44

  Hej!
  Jag undrar en sak. Du rider ju väldigt mycket olika hästar i olika utbildningsnivåer, hur har du lärt dig hantera det? Tänker mig att om man som ovan sitter på en GP häst som levererar super känsla i svåra uppgifter, för att sen sitta på en 4 åring som håller på med grunder, då kan det lätt bli trassligt i hjärnan, eller att man kanske förväntar sig mer än vad den yngre hästen kan ge, exempelvis.
  Min fråga helt enkelt är hur du lärt dig att vara så flexibel, samt hur du ser på frågan, har det varit svårt för dig förut, eller så?
  Massa kramar!

  • Theresa den 28 apr 2020 16:17 kl 16:17

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}Kommentera