Ridbanan

ÄNTLIGEN har vi kunnat börja rida på ridbanan! Älskar att kunna träna utomhus, så härligt! Plus väldigt bra att kunna variera hästarna på ännu ett underlag. Ridbanan känns verkligen extra genuint bra då jag jobbade stenhårt för att kunna investera i den, med mitt arbete jag byggt upp med företaget.

Jag har skrivit förut om hur förspänt jag ändå har det med en pappa som har ett stort lantbruk med foder, maskiner och kan bygge. Han har hjälpt mig mycket ekonomiskt också det sticker jag inte under stolen med. Ridbanan har jag verkligen kunnat bidragit till och det känns stort för mig och extra bra när jag rider där om ni förstår mig rätt.

Jag och Tilde har det lyxigt även denna vecka i stallet med två praktikanter som är med och jobbar tillsammans med oss två. Nästa vecka kommer jag ta semester torsdag eftermiddag till söndag för att åka iväg med familjen till Sälen så vi hinner undan lite extra nu med att klippa hästar och gå igenom täcken, utrusning m.m

2 Kommentarer

  1. Linnéa den 23 mar 2022 12:42 kl 12:42

    Såg att du påminde om konditionsträning på instagram. Vore jätteintressant att få höra hur du tänker där, hur, när, upplägg, både inför tävlingssäsong och lugnare perioder!

    1
  2. Karin den 22 jun 2022 01:48 kl 01:48

    Det här är en mycket glädjefylld dag i mitt liv på grund av den hjälp som doktor WEALTHY gav mig genom att hjälpa mig att få tillbaka mitt ex med hans kraftfulla besvärjelse, och det graviditetsarbete han gjorde jag är så tacksam mot honom. Tack så mycket Dr WEALTHY för bra jobb du har gjort. Nu kan jag djärvt säga att jag har blivit kallad tillbaka till min arbetsplats, min dotter är hemma och jag testades gravid i morse efter den medicinska texten som jag gick igenom i morse på min arbetsplats. Var senast gravid sedan 14 år tillbaka och är nu positiv testad. Jag vill använda detta medium för att säga tack så mycket och jag kommer personligen att säga uppskattning till dig. Du kan maila honom och han kan göra mer för dig också eftersom jag vet att det finns människor som behöver hans hjälp som jag. Hans e-postadress är (wealthylovespell@gmail.com) Hans cell: +2348105150446 Du är så mäktig. Det här är för riktiga människor i nöd. TACK DR RIG.

Kommentera