Rida på fältet

Igår var det ännu en dag med en enorm värme, längtar till svalare dagar nu faktiskt. Kan tänka mig att ni som har semester och ligger vid sjön njuter dock 😉

Igår red jag varannan häst inne i ridhuset och varannan häst ute för att fläktas av. Tog även en tur med Bea på Hedda och Milagro.

Nyttigt att rida lite dressyr på åkern speciellt på de yngre hästarna. Ännu en gång blir man påmind av hur lätt det är att ta hjälp av väggarna som både stoppar upp och ramar in hästarna utan att jag riktigt tänker på det.

Jag red åttvolter på fältet, väldigt stor skillnad på hur mycket ytter-bogen ramlar iväg olika i varven när jag inte hade hjälp att rama in. Avslutar passen med att galoppera på i mer tempo och låta hästarna sträcka ut i nästan full galopp.

Idag ska jag hem till min tränare i Plantskolan Liane Wachtmeister och rida en av hennes hästar,rida ett gäng här hemma och sedan Provridning på Flickan och Ida kommer och skor tre hästar ikväll.

1 Kommentar

  1. Matilda den 29 jul 2019 09:29 kl 09:29

    Är det nån häst du kommer att tävla framöver du ska rida hos liane?

Kommentera