Reserv

Jag blev tyvärr reserv till Göteborg, det känns tråkigt men inga konstigheter med det, de två som ska starta för Sverige har gjort bättre resultat än mig själv.
Får se om det blir något avhopp i klassen isf är vi redo att hoppa in, det är ett litet startfält för oss U25 ryttare så det är endast två svenskar som fick vara med. Ev åker jag och Elin till GBG fre-lör för att se dressyren då jag har möten som ska göras, annars får det bli telefonmöten.

Måste verkligen börja leta upp någon internationell tävling nu, behöver inte vara långt iväg utan bara det är internationell tävling så vi kan försöka göra våra EM kval.

Idag har jag varit ensam i stallet, allting tar ju otroligt mycket mer tid då. Har haft Luxens hästägare här och hälsat på, samt haft två lektioner utöver tränat några hästar. Imorgon hjälper Elin mig med stallet så jag kan rida 6 hästar, på söndag är jag iväg med Saab Patrik Kittel Dressage Tour, Mickis och Bea är i stallet då och Elin kommer vara med när de longerar fyra hästar.

Kommentera