Puh!

Att rida, mocka, kratta och bära vattendunkar är vardag och något som går av bara farten.

Något jag dock skjuter upp hela tiden är att sätta mig på kontoret för att fakturera och betala räkningar. Finns det något tråkigare? Haha men det måste ju göras eftersom det blir väldigt svårt att driva företaget annars.

Jag hade över 50 st träningar att fakturera som jag låg efter med. Nu har jag tagit tag i saken att skaffa swish till företaget, så den person vi har som sköter bokföringen till företaget ska ordna alla detaljer kring det så sedan kommer inga träningar längre faktureras utan alla elever får swisha inom snar framtid när de är på plats och tränar. Endast hästar i uppstallning och några andra fasta fakturor kommer mejlas, betydligt mindre jobb för mig med andra ord.

(OBS! Alla elever, nu i mars månad så höjs träningsavgiften som jag även meddelat om tidigare. Påminnelse! :))

Idag red jag fram till 13 med hjälp av Josefin (praktikant varje onsdag) som gjorde iordning hästarna. Linda var på Hölö med en häst och kom åter efter lunch. Jag åkte sedan och klippte mig samt färgade håret, välbehövligt kan jag meddela. Sedan höll jag i två lektioner och efter det satt jag på kontoret med Elin mellan 19-21. Nu lagar jag middag och bloggar samtidigt effektiv som jag är 😉 Jag bloggar nästan bara ifrån mobilen och gör även tidsinställda inlägg. Min systemkamera krånglar tyvärr igen så kan inte ta några fina bilder.

2 Kommentarer

  1. Madeleine den 28 feb 2020 06:22 kl 06:22

    Bokföring är verkligen grymt trist, nu har jag inte satsat 100% på mitt egna men får jag för mig att göra det en dag ska jag helt klart se till att få hjälp med allt som har med företagandet att göra haha, jag har verkligen noll intresse för detta. Roligare att jobba med det roligare 😉

  2. Sara den 28 feb 2020 17:38 kl 17:38

    Hur blev det med provridningen på Lazzie? Blir hon kvar hos dig?

    1

Kommentera