Provridning igen

Den unga fina hästen i Danmark har jag hela tiden velat pröva igen som ni säkert har förstått, men det är så mycket pengar att jag inte riktigt vågat, tänk om det blir pannkaka efter bara några få månader? Och det är läskigt att sälja av flera hästar för att satsa på färre. Alla bollar i en säck och det slår hårt om det händer något. Samtidigt så vill jag ju så gärna våga satsa fullt ut så nu har jag och Kristian bestämt att vi far till Danmark och prövar hästen igen.

Med pandemin så får vi komma till Danmark om vi gör coronatest innan så det ska sjävklart göras. Galet att jag faktiskt jobbar med att få rida så fina hästar dagligen, nyper mig armen även om det kantas av tuffa beslut och hårt arbete.

Uppdatering om hästar i stallet

Dokki, Hatti ,Diddi, Bobbo, Fabbe 6 år träning längre period, Zavanna 3år träning/försäljning, Dexter ponny i träning 1 månad , Chakira ponny uppstallning där Ebba tränar för mig, Tossan 3 år träning längre period, Tino uppstallning

Humle Lindas ponny, Fiona Moas häst och de båda tränar tre pass i veckan för mig. En ledig box men det kommer en i helgen som ska ta den platsen.

Diddi/ Jag , Bobbo/Moa & Zavanna/Linda

5 Kommentarer

 1. Karro den 10 dec 2020 21:47 kl 21:47

  Jag letar unghäst – kommer det att komma video på Zavanna? 😊

 2. Alexandra den 10 dec 2020 22:23 kl 22:23

  Åh klart du ska åka och testa igen!! Förstår verkligen din rädsla men tycker du gör helt rätt. Du är så talangfull och nu är det verkligen läge att satsa stort! Det är strategiskt smart också, du behåller ändå Hatti t.ex så du har återväxt och kommer inte stå och falla på en häst, dessutom har du kvar Dokki ett bra tag framöver om jag förstått det rätt. Så det är guldläge!

  2
 3. Amanda den 11 dec 2020 12:47 kl 12:47

  Jag är verkligen kluven till att ni åker nu och provar men förstår att det känns nödvändigt för dig personligen. Det är avrådan att åka om man inte har en väldigt viktig anledning, tycker nog detta klassas som nöje. Bra att ni testar er men tänk på att ni för det första belastar sjukvården och för det andra riskerar att ta med smitta hem. Det är ganska högt tryck i Danmark nu och ännu skarpare restriktioner har införts denna vecka.

  1
  • Amanda den 11 dec 2020 12:49 kl 12:49

   Och tänk på att kolla att era försäkringar verkligen gäller. Det är många som inte gör det om man aktivt väljer att reda till ett högriskområde. Speciellt när ni ska rida och prova häst. 4. Mathilda den 13 dec 2020 20:03 kl 20:03

  Kan du inte lägga ut filmer på dina utbildningshästar/ponnyer du har inne med?

  1

Kommentera