Praktikanter

Denna vecka börjar med ledighet för Linda, hon har jobbat på väldigt bra med mig nu sedan Elin åkte till sjukhuset. Tänk att det redan gått två veckor imorgon sedan Matteo och Nova kom till världen. Vi får inte träffa dom då hela neo-avdelningen är stängd pga corona. Förhoppningsvis om allt går som det ska kommer de hem till påsk.

Denna vecka har jag två praktikanter med i stallet, och nästa vecka utökar vi till 3 då två av tjejerna har två veckors praktik. Vilket betyder att nu ska det röjas och städas upp igen. Älskar när det finns mer tid för sådant, för det behövs. Hästarna får som vanligt sin omvårdnad men frisering och det där lilla extra ska också ske.

I maj hade jag tänkt åka till Danmark med Dokki för de internationella U25 klasserna och Lazzie skulle starta de nationella klasserna. Men det kommer inte bli av nu om det inte mot all förmodan sker mirakel att corona stannar av snabbare än kvickt. Jag har bokat in vetcheck istället och nu är det fokuset ändrat till träning och uppbyggnad.

Avvaktar med att lösa kvalkort till Falsterbo Breeders , Elmia och Dressage Power, vem vet kanske är tävlingarna inte igång igen förrän efter sommaren? Vad tror ni?

Fotograf @jjphotos.se på instagram

3 Kommentarer

 1. Ida den 16 mar 2020 12:27 kl 12:27

  Jag är tror att detta kanske klingar av till sommaren, men att det kan dra igång igen framåt hösten när temperaturen sjunker igen. Tror att hela 2020 får vi ta lite som det kommer, tyvärr. Men förstå vilken möjlighet att kunna lägga fokus på träningen, även om det är skittrist att inte kunna tävla. Säger hon med en unghäst som ligger efter i utbildningen och inte alls är tävlingsklar. Förstår att ni med tävlingshästar som har detta som försörjning, att tävla och visa upp försäljningshästar, ser saken ur ett helt annat perspektiv.

  2
 2. Emma den 16 mar 2020 12:52 kl 12:52

  Jag tror att vi förlorar hela 2020. Tror inte OS blir av.

 3. Linnea den 16 mar 2020 13:54 kl 13:54

  Tror det kommer lugna ner sig i sommar. Men ändå svårt att veta hur det blir med internationella tävlingar. Nationella tävlingar tror/hoppas jag kommer kunna gå hyfsat som vanligt. Speciellt om det är utomhus.

Kommentera