Ponny SM

Efter ett ovisst år för alla så ska Ponny SM avgöras både individuellt och för Lag SM ske på höstlovet för ungdomarna vecka 44. Jag har många elever som ska rida där så jag kommer vara iväg flera dagar den veckan för att vara på plats för att hjälpa gänget. Är så glad och stolt över de alltihopa, några hade som mål att kvala dit och även finns de som satsar på medalj.

Igårkväll hade jag Nicole här på hennes två fuxar Luxen och Voyager, och flera av träningstillfällena är uppbokade av SM ryttarna som tränar lite extra nu. Det gäller att redan flera veckorna innan planera in för träningarna, vilan och uteritterna och inte endast planera för veckan innan SM. Sista veckan är det finlir och nu några veckor bort tar vi tag i det som ska förbättras. Är imponerad över ponnyryttarna, så många duktiga ryttare vi har i Sverige, väldigt fin sits med bra känsla och stor kärlek till sin ponny.

Fick frågan om jag åker iväg och håller träningar på bortaplan, och jag kommer nu igen börja åka till Enköping varannan vecka då Moa börjar arbeta här hemma i stallet, annars har jag ”bara” träningar för elever på hemmaplan vardagar.

Bild ifrån ett Ponny SM på fina Oj Oj och Casanova

1 Kommentar

  1. Amanda den 1 okt 2020 11:19 kl 11:19

    Kan du inte göra en tillbakablick på dina mästerskap på ponny? 😍 Med bilder och text. Hade varit kul att läsa!

Kommentera