Denna vecka har det varit träning med Plantskolan för Liane, jag var bara med en dag då jag hade Hatti med mig, hon tränas inte två dagar i rad ännu, det blir lite för mycket ännu.

Väldigt nyttigt för Hatti att tränas på annat håll, det behöver hon. Bra för mig att höra vad någon annan tränare tycker om henne med. Alltid nyttigt att utvecklande att få höra Lianes tankar.

Lazzie min älskade tjej hade en ryttare som provred henne i onsdags och som även kommer tillbaka imorgon. En svensk juniorryttare som testar henne, red väldigt fint såklart, annars hade jag inte gått vidare men ännu en provridning. Och att jag låter någon provrida henne är för att kunna satsa vidare ännu mer som senior. Lazzie tror jag kommer gå U25 nästa år, men steget till internationell satsning som senior är ett enormt kliv och dit kommer vi inte så snabbt. Därför är även flera av mina hästar lite mer aktuella för försäljning när folk hör av sig om det matchar med prisklassen jag och Elin har satt på våra hästar. Skulle Lazzie säljas skulle vi spara de pengarna tills jag sålt ännu 1-2 hästar för att satsa allt på en riktigt lovande. Elin och jag äger Lazzie tillsammans, och kommer hon säljas ska min syster endast ta 10% av hennes försäljning för att låta mig satsa på en ny häst ❤️ Då jag har kontrakt på Dokki även nästa år så vågar jag tänka i dessa banor. Utan Dokki och endast unghästar blir väldigt tufft.

Tack snälla Felicia för alltid så fina bilder när vi tränar på Lasätter 👏

3 Kommentarer

 1. Ronja den 3 okt 2020 00:50 kl 00:50

  Heja dig Lina. Du är fantastisk, tänk när vi får se dig rida in på ett OS!

  5
 2. anngelica den 3 okt 2020 07:40 kl 07:40

  Galet fin är hon <3

 3. Cmdolk@gmail.com den 3 okt 2020 21:02 kl 21:02

  Fina fina Hatti och ett litet sting i hjärtat kring tankar om Lazzie sim jag fick äran att hämta hem i Danmark.

Kommentera