Plantskolan

Onsdag-Torsdag var det dags för årets andra träff med Plantskolan.

Lazzie kändes fin båda dagarna och Liane berömde oss över jobbet vi gjort i vinter. Liane har alltid tyckt att jag ridit lite för fort överlag men tycker nu att jag har ett bättre grund tempo. Jag tror det har mycket att göra med Lazzies styrka hon har nu.

Älskar att få lite kvalitetstid med Lazzie dessa träffar. Gå skogspromenader, mysa lite extra länge när vi laddar för träning osv.

Dag 1 så jobbade vi igenom nästan alla rörelser och la fokus på det och dag 2 gjorde vi mer som en programridning. Red fram, kände på lite rörelser och red sedan igenom PSGn. Kändes mycket stabilare än programridningen för några veckor sedan, vilket måste betyda att vi är på väg i rätt riktning. Finns filmer på min Instagram (liinadolk)

Något annat bra med dessa träffar är att vi får supergod mat och magisk fika, OCH att jag fick träffa Diddi igen. Hon har det superbra och jag tycker hon växt på sig bara på dessa två veckor. Kul att se henne så självständig, men fortfarande lika social, nyfiken och mysig.

1 Kommentar

  1. Emelie S den 23 mar 2019 01:03 kl 01:03

    Hur kommer det sig att du tog bort storyn och blogginlägget om att du ska till Holland? Hoppas för din skull att det fortfarande gäller.

Kommentera