Planering inför Holland

Den 6 april åker Dokki till tulpanernas land – Holland! Efter mycket om och men så är det nu äntligen klart. Det kommer bli en fantastisk möjlighet för mig att kunna utvecklas och få med oss mer reskap i vår kunskapsbank. Vi behöver verkligen denna träningsresa för vår satsning mot Europa Mästerskapen. Nya ögon ifrån en av världens bästa tränare men som även min egen tränare är inkörd på och som Kristian tror kommer ge mig och Dokki en bra upplevelse.

Dokki kommer åka med Adde (Kristians häst) det är hans hästskötare Karin som ska köra båda hästarna. Jag kommer flyga ner på måndag morgon med Kristian och hans son Viktor, Dokkis hästägare är på plats också – superkul! Eftersom jag har ett gäng hästar hemma så får jag flyga ner på måndag och sedan flyga hem på fredagen igen och Karin kör hem hästar igen.

Att få träna för Nicole ska bli väldigt kul, Kristian har alltid varit väldigt nöjd efter hans tidigare träningsveckor där. När Kristian kommit hem ifrån träningvecka där tidigare så är han alltid väldigt motiverad och ännu mer noga med alla små detaljer.

Lina Dolk
Extra tid med Dokki ska bli riktigt härligt utöver träningspassen

1 Kommentar

  1. Ellen - tävlingsryttare den 25 mar 2019 15:31 kl 15:31

    Så spännande, och roligt. Följer allt med spänning!

Kommentera