Planerar

Idag har jag bara hunnit rida 1 häst hittills, mina brorsbarn är lite förkylda så jag har haft dom nu och snart kommer Elin och byter av mig, då ska jag kan fortsätta rida.

Linda är ledig idag så jag roddar runt allting själv med hästarna, Dan sköter stallarbetet så det rullar på ändå. Blir lite senare kväll än tänkt men det gör inget idag.

Sitter och ser över tävlingsplaneringen, vilka hästar ska vart och när. Funderar även på om det är ”värt” att lägga pengar på en internationell tävling utomlands, eller om jag ska spara de pengarna till nästa år. Ett mästerskap som EM lär väl ändå aldrig gå att planera inför med corona? Det är ändå juni nu..

Ida skickade bilder på Sune och Amir, de har vatten i ena hagsidan som de går ner och dricker vid. En stor bra hage som är kuperad med både stenar och stockar så de lär sig lyfta på benen, samtidigt som de har mycket bra gräs att springa fritt på för bus. En riktigt bra unghäst hage med andra ord:

Något glädjande är bedömningen jag fick på ”programtidningen” för förbundet, Int II med Dokki

6 Kommentarer

 1. Amanda den 3 jun 2020 14:42 kl 14:42

  Imponerad över att du vågar passa dem när de är sjuka i Corona tider. Angående mästerskap så är ju Danmark stängt till tidigast 31 augusti så du kan inte åka igenom där. De andra länderna har jag inte koll på men tror knappast det blir enkelt om du ska iväg internationellt i år. Hoppas ni kan få några fina tävlingar i Sverige istället 😍

  1
  • Lina Dolk den 3 jun 2020 16:16 kl 16:16

   Vi umgås hela tiden då vi bor på samma gård så de borde redan ha smittat mig innan deras förkylning bröt ut. Familjen är svår att undvika 🙂

   2


  • Amanda den 3 jun 2020 21:16 kl 21:16

   Ah då förstår jag 😅 2. Johanna den 4 jun 2020 11:26 kl 11:26

  Jag skulle nog spara pengarna, tror definitivt inte det blir något EM i år (men vem vet? Det är ett märkligt virus och saker kan ju hända snabbt). Med lite flyt kommer det ju igång roliga tävlingar i Sverige, hoppas sponsorerna är med så att det blir prispengar trots utebliven publik/cafeteria men jag undrar hur det blir med uppstallning som ju varit förbjudet?
  För att få större tävlingar funka kommer ju nästan uppstallning krävas, men antar att de flesta får lösa det privat så man kan öka dagen innan även om man har en längre bits resa.

 3. Gregroy Hasting den 4 jun 2020 11:57 kl 11:57

  I have been married with my wife for 6 years and recently she broke up with me and it hurt me deeply when she told me to leave her alone and that she does not love me anymore when i was always faithful and honest to her. I tried all the ways to get her back buying her what she wants like i always did and she still left me heart broken and she even has a new boyfriend which destroyed me even more until a friend of mine from high school directed me to Dr Emu. This man changed my life completely. I followed everything he told me to do and my wife came back. I was stunned everything happened exactly like he told me. I had faith in everything he told me and everything was true. You can contact him via email: Emutemple@gmail.com He will help you in anything you need and quick to answer once you contact him through his whats-app number: +2347012841542

 4. Milo den 4 jun 2020 18:46 kl 18:46

  Vi har också vatten i våra hagar. För en månad sedan ramlade min häst i en å och kunde inte ta sig upp själv utan fick räddas av brandmän som drog med slangar om rumpan på henne. Det var 6 grader och spöregn. Det är numer avspärrat ner till vattnet… Men det är helt underbart när de kan njuta av det på ett säkert sätt!

Kommentera