Orolig

Vi har varit rätt förskonade ifrån skador/olyckor, men just nu är vi inne i en riktigt dålig fas, och min magkänsla är inte bra.

Hatti hade kolik för två veckor sedan, hon mår dock bra och svarade direkt på hjälpen hon fick.

Diddi som gick omkull på asfalten när hon hade rymt ur sin hage, ska in igen imorgon och ta bakteriprov och se över såret.

Lazzie som skulle tävlat i söndags var inte fräsch i lördags sista passet innan starten. Och nu är även Dokki med i det drabbade gänget, jag var iväg och tränade i söndags för Kristian med honom, sista minuterna av passet kändes han inte helt okej. Så nu ska även Dokki med till Axel tillsammans med Lazzie. Min magkänsla på en av dom är riktigt dålig och jag önskar så att jag har fel.

Det är tufft ibland, just nu känns det som att jag får smäll efter smäll och jag är väldigt dämpad. Ledsen och orolig.

Vi ska även besikta en häst idag för försäljning så det blir några timmar på kliniken. Håll tummarna för mig och hästarna, jag behöver det :((

7 Kommentarer

 1. Biggan den 23 apr 2019 08:26 kl 08:26

  Hoppas allt går bra.

 2. Amanda den 23 apr 2019 08:37 kl 08:37

  Hej Lina. Jag vet att du har tagit upp detta förut men hittar inte inlägget bara, jag undrar hur du tänker med dina yngre förmågor? Jag har en treåring (hopphäst) som har väldigt lätt för sig. Rids i alla gångarter på ridbana/ridhus. Nästa steg är att rida ut i skogen och få mer och bättre bjudning(vi har en stor väg att korsa så man har lite ångest för detta), men sen då? Hur ska man tänka, ska man ta nästa kliv bara för att hästen gör saker så lätt eller ska man ”göra som man brukar” ? Hur ofta rider du? ”Ger du upp” när dom är lite tvära eller försöker du genomföra ? Hur avgör du när man ska genomföra / när man ska låta det vara och kanske ge dom en liten vila ? Tell me 🙂

 3. Sophia den 23 apr 2019 09:36 kl 09:36

  Hoppas det går bra Lina! Håller tummarna för er. Förhoppningsvis är det bara en fas de hamnat i och kommer snart ur den. 🙂 <3

 4. Anngelica den 23 apr 2019 09:42 kl 09:42

  Jag håller alla tummar jag har för er idag <3

 5. Sätilaryttaren.se den 23 apr 2019 10:32 kl 10:32

  Vad tråkigt, jag håller mina tummar att det bara är något litet eller helst inga skador alls på hästarna =)

 6. Emily den 23 apr 2019 11:24 kl 11:24

  Håller tummarna för er. Vet tyvärr alldeles för väl hur det känns. Det är precis som att man hamnar i en ond cirkel. När det väl börjar jävlas så är det som att det bara fortsätter. Hoppas allt går bra!

 7. Sofia den 23 apr 2019 15:18 kl 15:18

  Jag är inne i samma dåliga cykel, där varje gång jag börjar tro att det äntligen är påväg åt rätt håll så är det något annat som går åt skogen…
  Fick ta bort min häst i oktober efter att han fick fång som biverkning efter att han fick kortison i knäleden vid en inflammation. Har sedan dess letat efter en ny häst men varje gång jag äntligen känner att jag hittat min perfekt match så händer något, dåliga journaler, hästen säljs till någon annan eller liknande!
  Är så jäkla trött på att vara hästlös och allt detta oflyt…
  Håller tummarna för dig att dina hästar snart är på banan igen!
  Men det är ändå ”skönt” att inte bara läsa om att allt är så himla bra och perfekt hela tiden, du är en stor inspiration!!

Kommentera