Operation för Hatti

Idag var Hatti inne på koll igen på Mälarkliniken, och tyvärr så fylls det på med blod så hon har fortfarande sin svullnad kvar över knät. Vilket gör att hon ska få hjälp med en operation på måndag. Det känns såklart väldigt tråkigt och läskigt m då det är en risk att söva henne men samtidigt så får hon bästa hjälp för hennes skada. Håll tummarna för vår fina tjej nästa vecka ❤️ Hatti är dock vid väldigt gott mod, hon är supersnäll på box, glad och ändå nöjd med tillvaron så det är vi tacksamma över.

Imorgon ska Sune in och kolla upp hans sparkskada, vi hämtade hem honom ifrån betet för att kunna ha bättre koll på honom. Han är inte stel eller halt, men svullen fortfarande. Så även där får jag be om era lyckoönskningar. Livet med hästar är tufft ibland så njut när allt går bra, det vänder snabbt, riktigt snabbt ibland.

Elins barn ger Hatti extra klappar när de är nere i stallet.

Något roligare, Justin går bättre än någonsin. Väldigt lugn och sansad i ridningen. Att gå ute dygnet runt med Sune har gjort honom väldigt ridbar. Hoppas på att det fortsätter såhär. Jag har anmält oss till en Msv b:1, egentligen ett för ”lätt program” för denna talangfulla kille, han skulle behöva flera utmaningar, men vi klarar inte av för mycket utmaningar om det hettar till som det kan göra. Jag känner att jag vill miljöträna honom för att inte få det problemet nästa år när vi kan gå ut i högre klasser OM träningen och utvecklingen går som vi hoppas. Det kan bli både pannkaka eller en väldigt bra runda, man vet aldrig vilken energi jag får sitta upp på inför varje pass 😂😅 är det heta Justin är varje moment svårt då vi är lite överallt, är det lugna Justin är det inga problem alls att ut och starta. Spännande helt enkelt och väldigt roligt att börja komma ut och miljöträna. Han har ju faktiskt bara startar två gånger i sitt liv, så ut behöver han!

2 Kommentarer

  1. Biggan den 13 jul 2021 22:03 kl 22:03

    Hoppas allt går bra med era hästar
    Och lycka till med tävlingen med Justin

  2. Emma den 13 jul 2021 23:34 kl 23:34

    Men åh, hoppas allt går braför båda hästarna! De är himla duktiga på att skada sig ibland… Jag älskar att läsa om att du låter Justin gå ute dygnet runt, det känns så himla sunt för honom! Kul att du märker skillnad 🙂 Jag hoppas att det går bra för er på tävlingen!

    3

Kommentera